Beoordeling door klanten:
Beoordeling door klanten: 9.0/ 10 - 1346 beoordelingen

GORINCHEM – De officiële opening van brede school ‘Het Schuttersplein’ vond woensdag 26 oktober 2016 plaats.

Marcel Doodkorte, wethouder Onderwijs gemeente Gorinchem, Gerrit Ordelman, voormalig bestuursvoorzitter van Stichting LOGOS en een afvaardiging van leerlingen, verrichtten de feestelijke openingshandeling. Dit onder toeziend oog van veel ouders, leerlingen, leerkrachten, betrokkenen en omwonenden. Voorafgaand sprak de wethouder over het bijzondere karakter van de brede school: “Het Schuttersplein huisvest een opmerkelijke combinatie van gebruikers. Naast regulier onderwijs heeft ook het speciaal onderwijs hier een plek. Dit maakt de school niet alleen uniek in Gorinchem maar ook in Nederland.”

Samen uniek

Tijdens de openingsdag waren er tal van activiteiten georganiseerd, voor alle kinderen. Onder de naam Schuttersplein’s got talent konden de kinderen hun talenten ontdekken, mét elkaar! De kinderen hebben genoten van een echte feestochtend.

Vlot-powered

Mondial R. Vlot & ZN is één van de stakeholders van het Schuttersplein en heeft daarom een mooie bijdrage geleverd aan de opening van het Schuttersplein: sponsoring van het springkussen. Het Schuttersplein bedankt Mondial R. Vlot & ZN voor hun bijdrage!