Beoordeling door klanten:
Beoordeling door klanten: 9.0/ 10 - 1448 beoordelingen


“Wij gaan verder dan bezorgen alleen”

Snel geregeld en met een super service!
Dat mag u van ons verwachten…
Vul het formulier in voor persoonlijk advies.

  Informatieaanvraag installatie en meubelmontage

  Mocht u nadere informatie en/of een offerte willen aanvragen, dan verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Installatie en Meubelmontage

  Wij begrijpen dat het leveren en plaatsen van meubels een gevoelig proces is, maar doordat wij tevens complete verhuizingen verzorgen zijn wij uw beste partner en maken wij het verschil ten opzichte van andere distributeurs. Door ons verhuis-bloed gaan wij verder dan bezorgen alleen en willen wij absoluut deze rol binnen deze gehele klantbeleving vervullen. Wij begrijpen de wens van de klant en die wens laten wij samen met uw meubels en andere goederen in vervulling gaan!

  Complete zorg

  Door inzet van ons opgeleid en getraind personeel is er veel mogelijk. Denk hierbij aan het aansluiten van witgoedapparatuur, inbouwen en omruilen van onderdelen, reparaties, montage van bedden, kasten en tafels. Wij bieden u de complete dienstverlening en zijn de laatste stap in het aankoop- en serviceproces van uw klant. Oftewel: uw partner in installatie en meubelmontage.

   

  Effectieve prijs

  Doordat wij een vaste prijs per stop rekenen, kunnen wij effectieve prijzen garanderen. Het risico dat een afspraak voor montage langer duurt dan verwacht is dan ook ons risico. Door onze jarenlange ervaring zijn wij van mening dat we dit goed in kunnen schatten en daarom rekenen wij de prijs per stop aan u door, ongeacht hoe lang onze medewerker bij uw klant nodig heeft om de volledige service te bieden.

   
  10 08-09-2022

  Jan uit: Rotterdam

  Afgenomen dienst(en) : Verhuizing,Opslag,De- en montage meubelstukken,In- uitpakservice
  Aanbeveling : Ja
  Verwachting waargemaakt : 9
  Informatievoorziening : 9
  Deskundig advies : 10

  Meer beoordelingen
  9.0 1448 beoordelingen

  Installatie en meubelmontage

  Onze service en expertise van installatie en montage bij uw klant. Wij zijn een unieke partner voor uw bedrijf door onze jarenlange ervaring en ons verhuis-bloed.
  Doordat wij vinden dat we onderdeel zijn van het gehele aankoopproces en aangezien dit uw proces is, zullen we uw consument ook als zodanig benaderen. Wij zijn niet slechts de bezorgers van de verwachte goederen, maar wij zien onszelf in het verlengde van uw service en handelen daarom “in dienst” van uw bedrijf.

  Informeer naar onze mogelijkheden voor uw bedrijf op het gebied van installatie en meubelmontage.  Informatie aanvragen »