Beoordeling door klanten:
Beoordeling door klanten: 9.0/ 10 - 1448 beoordelingen


“De juiste kraan bij de juiste keuken”

Snel geregeld en met een super service!
Dat mag u van ons verwachten…
Vul het formulier in voor persoonlijk advies.

  Informatieaanvraag keukendistributie

  Mocht u nadere informatie en/of een offerte willen aanvragen, dan verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Keukendistributie

  Niet alleen de bezorging van de keuken, maar het gehele logistieke proces kunnen wij van u overnemen. Van de verkoop tot aan de levering heeft u er geen omkijken meer naar en kunt u met uw passie bezig zijn: keukens! U heeft geen magazijnruimte meer nodig en geen zorgen meer van toeleveranciers. Wij zorgen tevens voor de transportgereedheid van uw af te leveren keuken, dus… altijd de juiste kraan bij de juiste keuken!

  Warehouse

  Vanaf vandaag heeft u geen magazijnruimte meer nodig. Door onze warehouse-oplossingen kunnen wij gemakkelijk uw levering opslaan en houden de transportgereedheid voor u in de gaten. Uiteraard werken wij transparant en inzichtelijk en derhalve hanteren wij een managementsysteem wat de voorraden kan monitoren. Vanaf vandaag zijn wij uw partner in keukendistributie.

  Compleet!

  Zodra de keuken bij u verkocht is, nemen wij het logistieke proces van u over. Wij nemen de leveringen aan, verzamelen de orders en registreren dit. Uiteraard is dit geheel voor u inzichtelijk en is de voorraad online te benaderen. Zodra de levering compleet is, maken wij een afspraak bij uw klant om de langverwachte keuken te bezorgen. De keuken kan tevens op afroep bezorgd worden.

   
  10 08-09-2022

  Jan uit: Rotterdam

  Afgenomen dienst(en) : Verhuizing,Opslag,De- en montage meubelstukken,In- uitpakservice
  Aanbeveling : Ja
  Verwachting waargemaakt : 9
  Informatievoorziening : 9
  Deskundig advies : 10

  Meer beoordelingen
  9.0 1448 beoordelingen

  Uw consument

  Uw consument is het belangrijkste en dat snappen wij. U wilt graag uw kostbare keuken bij uw gewaardeerde klant afgeleverd zien. Wij willen bijdragen aan de gehele koopbeleving van uw klant. Door ons verhuis-bloed gaan wij verder dan bezorgen alleen en willen wij absoluut deze rol binnen deze beleving vervullen. Wij willen bijdragen aan uw imago.

  ``Vlot`` in dienst

  Doordat wij vinden dat we onderdeel zijn van het gehele aankoopproces en aangezien dit uw proces is, zullen we uw consument ook als zodanig benaderen. Wij zijn niet slechts de bezorgers van de verwachte keuken, maar wij zien onszelf in het verlengde van uw service en handelen daarom “in dienst” van uw bedrijf.  Onze medewerkers bezitten allemaal een Verklaring Omtrent Gedrag. R. Vlot & Zn. Verhuizingen is vertrouwd!

  Keukendistributie

  Wij nemen het logistieke proces van u over vanaf de verkoop tot aan de levering. Daarom kunt u zich bezig houden met uw passie: keukens! Wij nemen de leveringen aan, verzamelen de orders en registreren dit. Uiteraard is dit geheel voor u inzichtelijk en is de vooraard online te benaderen. U heeft geen magazijnruimte meer nodig en geen zorgen meer van toeleveranciers. Wij zorgen tevens voor de transportgereedheid van uw af te leveren keuken, dus… altijd de juiste kraan bij de juiste keuken! Neem hieronder contact met onze mogelijkheden voor uw keukendistributie.  Informatie aanvragen »