Beoordeling door klanten:
Beoordeling door klanten: 9.0/ 10 - 1448 beoordelingen


“Als laatste schakel maken wij de klantbeleving compleet”

Snel geregeld en met een super service!
Dat mag u van ons verwachten…
Vul het formulier in voor persoonlijk advies.

  Informatieaanvraag meubeldistributie

  Mocht u nadere informatie en/of een offerte willen aanvragen, dan verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Meubeldistributie

  Zowel voor de lokale woonwinkel als voor de landelijke speler is R. Vlot & Zn. Verhuizingen in samenwerking met Mondial Movers uw partner in meubeldistributie. Wij beperken ons niet tot een specifieke regio maar kunnen overal in het land bezorgen. Wij begrijpen dat het leveren en plaatsen van meubels een gevoelig proces is, maar doordat wij tevens complete verhuizingen verzorgen zijn wij uw beste partner en maken wij het verschil ten opzichte van andere distributeurs. Wij begrijpen de wens van de klant en die wens laten wij samen met uw meubels in vervulling gaan!

  Bezorgen wordt verzorgen

  Naast alleen meubeldistributie bieden wij tevens de begeleiding van het gehele traject. Hierbij zorgen wij voor de orderverwerking, maken vervolgens de afspraak met de klant, regelen we de betaling van de klant. Wij bezorgen niet alleen, maar uiteraard brengen wij de meubels binnen en hebben wij ook de mogelijkheid om zaken te monteren. Ons doel is om de klant gedurende het hele logistieke proces te ontzorgen. U besteedt het aan ons uit, echt aan ons!

   

  Vlot als laatste schakel

  De klant verhuist of kiest een nieuwe inrichting. Uiteraard is het bepalen van een inrichting, het kiezen van meubels en de uiteindelijke bestelling van de meubels al een heel proces. De bezorging hiervan is minstens zo belangrijk en daarom vinden wij dat de bezorging behoort tot het laatste deel van het aankoopproces en zien wij onszelf in dit proces als laatste schakel. Het is meer dan bezorging alleen.

   
  10 08-09-2022

  Jan uit: Rotterdam

  Afgenomen dienst(en) : Verhuizing,Opslag,De- en montage meubelstukken,In- uitpakservice
  Aanbeveling : Ja
  Verwachting waargemaakt : 9
  Informatievoorziening : 9
  Deskundig advies : 10

  Meer beoordelingen
  9.0 1448 beoordelingen

  Uw consument

  Uw consument is het belangrijkste en dat snappen wij. U wilt graag uw kostbare meubilair bij uw gewaardeerde klant afgeleverd zien. Wij willen bijdragen aan de gehele koopbeleving van uw klant. Door ons verhuis-bloed gaan wij verder dan bezorgen alleen en willen wij absoluut deze rol binnen deze beleving vervullen. Wij willen bijdragen aan uw imago.

  ``Vlot`` in dienst

  Doordat wij vinden dat we onderdeel zijn van het gehele aankoopproces en aangezien dit uw proces is, zullen we uw consument ook als zodanig benaderen. Wij zijn niet slechts de bezorgers van de verwachte meubels, maar wij zien onszelf in het verlengde van uw service en handelen daarom “in dienst” van uw bedrijf.

  Meubeldistributie

  Doordat wij het gehele proces van de levering verzorgen zijn voor u een unieke speler. Uw opslag/warehouse in ons centraal magazijn,  zonder onderaannemers en cash on delivery!
  Samen met u maken wij een perfecte klantbeleving waar en werken we samen aan uw imago. Door ons verhuis-bloed gaan wij verder dan bezorgen alleen. Als laatste schakel maken wij de klantbeleving compleet.

  Vraag ons naar de mogelijkheden omtrent meubelditributie.  Informatie aanvragen »