Beoordeling door klanten:
Beoordeling door klanten: 9.0/ 10 - 1448 beoordelingen


“Uw logistiek partner voor uw webshop”

Transparant en inzichtelijk!
Dat mag u van ons verwachten…
Vul het formulier in voor persoonlijk advies.

  Informatieaanvraag webshop fulfilment

  Mocht u nadere informatie en/of een offerte willen aanvragen, dan verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Webshop fulfilment

  Naast het alleen bezorgen van uw product bij uw consument bieden wij tevens de begeleiding van het gehele traject. Hierbij zorgen wij voor de logistieke orderverwerking, maken vervolgens de afspraak voor bezorging en regelen we de betaling van het product met de klant. Wij bezorgen niet alleen, maar gaan verder! Uw producten worden samen met de klant uitgepakt, uitgelegd en gedemonstreerd. Ons doel is om u gedurende het hele logistieke proces te ontzorgen. U besteedt het aan ons uit, echt aan ons!

  Logistiek partner

  R. Vlot & Zn. Verhuizingen is uw logistiek partner voor ontvangst, opslag, beheer en bezorging. Door onze warehouse-oplossingen kunnen wij overzichtelijk uw producten opslaan. Van kozijnen tot design meubels. Ook houden wij de transportgereedheid voor u in de gaten. Zo grijpt u nooit mis. Met ons online systeem is uw voorraad 24/7 inzichtelijk en kunt u orders online invoeren, volgen en inzien.

   

  Transparant & inzichtelijk

  Zodra het product bij u verkocht is, nemen wij het logistieke proces van u over. Wij nemen de leveringen aan, verzamelen de orders en registreren dit. Uiteraard is dit geheel voor u inzichtelijk en is de vooraard online te benaderen. Zodra de levering compleet is, maken wij een afspraak bij uw klant om de bestelling te bezorgen en te monteren en te demonstreren. Ook kunnen wij fungeren als afhaalpunt voor de consument.

   
  10 08-09-2022

  Jan uit: Rotterdam

  Afgenomen dienst(en) : Verhuizing,Opslag,De- en montage meubelstukken,In- uitpakservice
  Aanbeveling : Ja
  Verwachting waargemaakt : 9
  Informatievoorziening : 9
  Deskundig advies : 10

  Meer beoordelingen
  9.0 1448 beoordelingen

  Uw vak en ons vak

  Door het logistieke proces voor u uit handen te nemen, houden wij ons bezig met ons vak en kunt u zich focussen op uw corebusiness. Vanaf het moment dat uw klant uw product gekocht heeft nemen wij het proces van u over, zodat u weer snel verder kunt met uw volgende order. De opslag, levering, montage en betaling is ons vak en nemen wij graag voor u uit handen.

  Service

  Wij automatiseren uw orders die u online kunt volgen en inzien. Onze vrachtwagens zijn te volgen met een trackingsysteem. Hiermee bieden wij veiligheid en tevens is er altijd bewijsvoering van levering. Wij gaan verder dan bezorging alleen en pakken samen met de klant de order uit en demonstreren en monteren deze. Uw klant kan ook besluiten om het product af te halen in ons magazijn en zo zijn wij tevens uw fysieke winkel!

  Webshop Fulfilment

  Zodra het product bij u verkocht is, nemen wij het logistieke proces van u over. Wij nemen de leveringen aan, verzamelen de orders en registreren dit. Ons doel is om u gedurende het hele logistieke proces te ontzorgen. U besteedt het aan ons uit, echt aan ons!

  Neem contact met ons op voor de webshop fulfilment-mogelijkheden voor uw bedrijf.  Informatie aanvragen »