Beoordeling door klanten:
Beoordeling door klanten: 9.0/ 10 - 1448 beoordelingen


“De laatste mijl door ons verzorgd”

Snel geregeld en met een super service!
Dat mag u van ons verwachten…
Vul het formulier in voor persoonlijk advies.

  Informatieaanvraag witgoeddistributie

  Mocht u nadere informatie en/of een offerte willen aanvragen, dan verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Witgoeddistributie

  Uw consument is het belangrijkste en dat snappen wij. U wilt graag uw kostbare product bij uw gewaardeerde klant afgeleverd zien en gemonteerd zien. Als webshop regelt de consument zijn aankoop bij u via internet en u bent hier als ondernemer ook op gericht. Snel handelen en de aankoop zo spoedig mogelijk afleveren bij de klant. Oplossingen voor voorraad, levering en serviceverzoeken kunnen wij voor uw onderneming realiseren. Start met een pilot van een maand en ervaar onze service en expertise in witgoeddistributie.

  Webshop

  Als webshop regelt de consument zijn aankoop bij u via internet en u bent hier als ondernemer ook op gericht. Snel handelen en de aankoop zo spoedig mogelijk afleveren bij de klant. U bent echter ook afhankelijk van leveranciers en hun voorraad en levertijd wat mede de ervaring van uw klant voor uw bedrijf bepaalt. Vanaf vandaag heeft u geen onderaannemers of magazijnruimte meer nodig. Door onze warehouse-oplossingen kunnen wij uw voorraad opslaan en leveren vanuit deze voorraad wanneer nodig.

   

  Last Mile

  Uw consument is het belangrijkste en dat snappen wij. U wilt graag uw kostbare product bij uw gewaardeerde klant afgeleverd zien en gemonteerd zien. Wij willen bijdragen aan de gehele koopbeleving van uw klant. Door ons verhuis-bloed gaan wij verder dan witgoeddistributie alleen en willen wij absoluut deze rol binnen deze beleving vervullen. Wij willen bijdragen aan uw imago. De laatste mijl door R. Vlot & Zn. Verhuizingen verzorgd.

   
  10 08-09-2022

  Jan uit: Rotterdam

  Afgenomen dienst(en) : Verhuizing,Opslag,De- en montage meubelstukken,In- uitpakservice
  Aanbeveling : Ja
  Verwachting waargemaakt : 9
  Informatievoorziening : 9
  Deskundig advies : 10

  Meer beoordelingen
  9.0 1448 beoordelingen

  Vlot hersteld/t

  Ook voor serviceverzoeken kunt u ons inschakelen. De relatie heeft helaas een negatieve ervaring opgedaan met het geleverde product en dit moet zo spoedig mogelijk recht gezet worden. Een belangrijke kans om deze negatieve ervaring te herstellen naar een positieve klantbeleving. Door ons getrainde en speciaal geselecteerde personeel zorgen wij ervoor dat niet alleen de relatie met de klant wordt hersteld maar tevens uw product!

  Pilot

  Als ondernemer snappen wij dat u niet alleen gespitst bent op de verkoop van uw product, maar tevens de witgoeddistributie en montage hiervan. Ons voorstel is om door middel van een pilot te bepalen of R. Vlot & Zn. Verhuizingen de beste partij is voor uw levering. Door middel van een proefperiode van bijvoorbeeld enkele maanden kunt u bepalen of u een langdurige samenwerking met ons aan wilt gaan.

  Witgoeddistributie

  Met een proefperiode van een maand bepaalt u of wij de beste witgoeddistributie-partner voor u zijn. Zonder onderaannemers en met alle kennis en expertise om Fullservice te kunnen leveren, kunt u al snel niet meer zonder R. Vlot & Zn. Verhuizingen. Door middel van onze steekproefsgewijze nacontrole zorgen wij voor uw klant!

  Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw witgoeddistributie.  Informatie aanvragen »