Beoordeling door klanten:
Beoordeling door klanten: 9.0/ 10 - 1448 beoordelingen

Uiteraard is kwaliteit voor onze klanten ontzettend belangrijk. Dus ook voor R. Vlot & Zn. Verhuizingen. Wij werken daarom uitsluitend met gedreven personeel, goed materiaal en gespecialiseerde partners. Zo kunnen wij u de kwaliteit bieden die u verdient. Wat we daar concreet mee doen? Wij dragen bijvoorbeeld het kwaliteitskeurmerk Erkend Verhuizer en zijn ISO 9001/ OHSAS 18001/ ISO 14001 gecertificeerd.

Personeel

De medewerkers van R. Vlot & Zn. Verhuizingen zijn gemotiveerd, vakbekwaam én klantvriendelijk. U kunt altijd van hen op aan, want afspraak is afspraak. Onze personeelsleden zijn in het bezit van een VCA-certificaat en worden jaarlijks getraind in de laatste ontwikkelingen op het gebied van de witgoedbranche. Bovendien hebben wij van iedere werknemer een VOG.

Materiaal

Wij gebruiken uitsluitend modern en goed onderhouden materieel, zowel in ons warehouse als met onze wagens op de weg. Op die manier garanderen wij u een efficiënte en professionele verhuizing evenals een veilige en flexibele inboedelopslag. ‘Persoonlijke aandacht tot in de kleinste details’, daar staan wij voor!

Samenwerkingsverbanden

Meer over Mondial Movers

Voor verhuizingen binnen Nederland zijn wij aandeelhouder van Mondial Movers, een netwerk van 22 erkende verhuisbedrijven met 36 vestigingen binnen Nederland.

Internationale verhuizingen

Bij internationale verhuizingen werken wij samen met collega-verhuizers die lid zijn van EMG (European Moving Group). Dit lidmaatschap houdt in dat de deelnemende leden zich moeten houden aan bepaalde kwaliteitseisen voor vakbekwaamheid, materieel en ISO-certificering. Het voordeel hiervan is dat u op de plaats van bestemming dezelfde kwaliteitsnormen en benadering mag verwachten als in het land van oorsprong.

Beleidsverklaring KVGM

Ons beleid richt zich op het zo goed mogelijk voldoen aan de behoeften van onze medewerkers en klanten. Veiligheid en arbeidsomstandigheden zijn belangrijke aspecten in de bedrijfsvoering. De gezondheid van het personeel is een groot goed. Voortdurend zal de directie daarom een afweging maken van noodzakelijke handelingen de daaraan verbonden gezondheidsrisico’s en werkbelasting van het personeel. Ook de zorg voor het milieu staat hoog in ons vaandel. De primaire doelstelling is om op basis van de naleving van toepasselijke milieuwet- en regelgeving en de ISO 14001 (2004) normen in het managementsysteem bij alle werkzaamheden schade aan materieel en milieu te voorkomen.Lees verder »