Beoordeling door klanten:
Beoordeling door klanten: 9.0/ 10 - 1448 beoordelingen


Uw archief bij ons “thuis”

Zorgvuldig en veilige opslag van uw archief.
Vul het formulier in voor persoonlijk advies.

  Informatieaanvraag archiefopslag

  Mocht u nadere informatie en/of een offerte willen aanvragen, dan verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Archiefopslag

  Als bedrijf bent u genoodzaakt om dossiers aan te leggen en officiële documenten goed te bewaren, echter kan dit als snel leiden tot ruimtetekort, of het neemt ruimte in welke u het liefst anders wenst te gebruiken. In dat geval bieden wij u de mogelijkheid om uw archief veilig en volgens de juiste certificering bij ons op te slaan. Uw waardedossiers, vertrouwelijke stukken, Röntgenfoto’s, gemeentearchief, acten en al uw andere documenten veilig opgeslagen en op ieder gewenst moment beschikbaar voor inzage in onze archiefopslag.

  Vertrouwd!

  Uw documenten zijn voor uw bedrijf belangrijk en daarom is het belangrijk dat er zorgvuldig mee wordt omgegaan. In onze archiefopslag worden temperatuur en luchtvochtigheid geregeld. Bovendien zijn al onze ruimtes optimaal beveiligd tegen brand en inbraak en enkel bereikbaar met speciale toegangscodes. Wij bieden u de mogelijkheid voor archiefopslag in speciaal hiervoor ingerichte ruimtes.

   

  Archiefhotel

   Binnen het netwerk van MondialMovers beschikken wij in Nederland over 34 locaties. Onze archiefopslag is beveiligd en goed geconditioneerd om vocht- en schimmelvorming tegen te gaan. Aangezien wij ook Museale verhuizingen verzorgen, kunt verwachten dat wij alle ervaring en middelen in huis hebben om de perfecte verblijfplaats te creëren voor uw archief.
  Net een Hotel!

   
  10 08-09-2022

  Jan uit: Rotterdam

  Afgenomen dienst(en) : Verhuizing,Opslag,De- en montage meubelstukken,In- uitpakservice
  Aanbeveling : Ja
  Verwachting waargemaakt : 9
  Informatievoorziening : 9
  Deskundig advies : 10

  Meer beoordelingen
  9.0 1448 beoordelingen

  Regelgeving en documentatie

  Onze medewerkers beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag om aan de regelgeving te voldoen. Hierbij kunt u erop vertrouwen dat uw privacy en veiligheid van uw archief gewaarborgd wordt. Indien er gedeelten van uw archief vernietigd dienen te worden, wordt dit tevens door ons verzorgd en dit gebeurt uiteraard volgens de normen die hiervoor gelden. U ontvangt van ons achteraf een vrijwaringbewijs van vertrouwelijke vernietiging.

  Voordelen archiefopslag

  Wij bieden u de mogelijkheid voor archiefopslag in speciaal hiervoor ingerichte ruimtes. Binnen het netwerk van MondialMovers beschikken wij in Nederland over 34 locaties. Ook zorgen wij voor:

  • opschonen, ompakken en inruimen van archieven;
  • het monteren en demonteren van archiefinstellingen;
  • coderen van de archieven.

  Archiefopslag

  Wij bieden u de mogelijkheid om uw archief veilig en conform de juiste certificering bij ons op te slaan. In al onze ruimtes worden temperatuur en luchtvochtigheid geregeld. Bovendien zijn ze optimaal beveiligd tegen brand en inbraak en enkel bereikbaar met speciale toegangscodes. Uw archief bij ons “thuis”. Zorgvuldig en veilige archiefopslag. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden van uw archiefopslag met ons te bespreken.  Informatie aanvragen »