Beoordeling door klanten:
Beoordeling door klanten: 9.0/ 10 - 1448 beoordelingen


“Zonder kink in de kabel verhuizen”

Snel geregeld en met een super service!
Dat mag u van ons verwachten…
Vul het formulier in voor persoonlijk advies.

  Informatieaanvraag ICT Verhuizingen

  Mocht u nadere informatie en/of een offerte willen aanvragen, dan verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  ICT verhuizingen

  Uw bedrijf is afhankelijk van haar ICT. Bij ICT-verhuizingen is het daarom van extra groot belang dat alles zo snel mogelijk weer “up and running” is en u snel weer door kunt met uw werkzaamheden. Wij regelen deze verhuizing van A tot Z en zorgen er ook onder tijdsdruk voor dat alles zonder schade in een keer wordt af- en aangesloten en verhuisd.

  Communicatie

  Waarschijnlijk heeft uw bedrijf eigen ICT-medewerkers, maar deze wilt u het liefst zo min mogelijk opzadelen met de verhuizing zelf. Zij hebben waarschijnlijk met de voorbereiding en nazorg van de verhuizing meer dan genoeg werk om handen. Wij nemen hen daarom werk uit handen rondom ICT-verhuizingen, maar uiteraard gebeurt dit geheel in overleg met hen. Communicatie met uw mensen staat bij ons hoog in het vaandel.

   

  Alles in een!

  Doordat de werkzaamheden van uw bedrijf stilliggen op het moment van verhuizing is het genoodzaakt om zo snel en effectief mogelijk te verhuizen, zodat de werkzaamheden spoedig hervat kunnen worden. Alles moet in een keer geregeld zijn. Van het af- en aansluiten van werkplekken, het in- en uitpakken van pc’s, tot het aanleggen en ordenen van (netwek)kabels.

   
  10 08-09-2022

  Jan uit: Rotterdam

  Afgenomen dienst(en) : Verhuizing,Opslag,De- en montage meubelstukken,In- uitpakservice
  Aanbeveling : Ja
  Verwachting waargemaakt : 9
  Informatievoorziening : 9
  Deskundig advies : 10

  Meer beoordelingen
  9.0 1448 beoordelingen

  ICT-verhuizing

  Zonder kink in de kabel verhuizen…

  Uw bedrijf is afhankelijk van haar ICT. Bij ICT-verhuizingen is het daarom van extra groot belang dat alles zo snel mogelijk weer “up and running” is en u snel weer door kunt met uw werkzaamheden. Alles moet in een keer geregeld zijn. Van het af- en aansluiten van werkplekken, het in- en uitpakken van pc’s, tot het aanleggen en ordenen van (netwek)kabels. Vraag ons naar onze mogelijkheden omtrent ICT-verhuizingen.  Informatie aanvragen »