Beoordeling door klanten:
Beoordeling door klanten: 9.0/ 10 - 1448 beoordelingen


“Uw interieur zorgvuldig en schadeloos verhuisd”

Snel geregeld en met een super service!
Dat mag u van ons verwachten…
Vul het formulier in voor persoonlijk advies.

  Informatieaanvraag interieurtransport

  Mocht u nadere informatie en/of een offerte willen aanvragen, dan verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Interieurtransport

  Van een kantoorinventaris en winkelinterieur tot het verhuizen van scheepsinterieur. Uw verzoek is onze specialiteit. Met uiterste precisie en juiste expertise en vakkennis verplaatsen wij uw interieur naar de juiste plaats van bestemming. Uw partner in interieurtransport.

  Interieurtransport Winkel

  Wij verhuizen met uiterste zorg uw winkelinterieur. Met veel precisie verplaatsen wij het interieur van A naar B. Denk hierbij aan: schappen, inrichting, kledingrekken, paskamers, wandbekleding, wandpanelen, en gevoelige designzaken en bieden u eventueel montage assistentie. Ook zaken die lastig de bereiken zij of grote stukken, zijn voor ons mogelijk te verhuizen op de juiste manier en met de beste zorg voor uw spullen.

   

  Interieurtransport Schip

  Het verhuizen of verplaatsen van scheepsinterieur is specifiek werk en vraagt extra zorg. Van cruiseschepen tot offshore-en baggerschepen, en van slaapkooien tot restaurantinriching en bedieningspanelen, wij staan voor u klaar voor het inhuizen en uithuizen van dit interieur. Door onze expertise en vakkennis kunnen wij zelfs in kleine ruimtes en kleine doorgangen zorgen voor de juiste plaatsing. Uw partner in interieurtransport.

   
  10 08-09-2022

  Jan uit: Rotterdam

  Afgenomen dienst(en) : Verhuizing,Opslag,De- en montage meubelstukken,In- uitpakservice
  Aanbeveling : Ja
  Verwachting waargemaakt : 9
  Informatievoorziening : 9
  Deskundig advies : 10

  Meer beoordelingen
  9.0 1448 beoordelingen

  Interieurtransport

  Uw verzoek is onze specialiteit. Met uiterste precisie verplaatsen wij uw interieur naar de juiste plaats van bestemming. Ook zaken die lastig de bereiken zij of grote stukken, zijn voor ons mogelijk te verhuizen op de juiste manier en met de beste zorg voor uw spullen. Door onze expertise en vakkennis kunnen wij zelfs in kleine ruimtes en kleine doorgangen zorgen voor de juiste plaatsing. Informeer naar onze mogelijkheden van uw interieurtransport.  Informatie aanvragen »