Beoordeling door klanten:
Beoordeling door klanten: 9.0/ 10 - 1448 beoordelingen


“Meer dan verhuizen alleen”

Snel geregeld en met een super service!
Dat mag u van ons verwachten…
Vul het formulier in voor persoonlijk advies.

  Informatieaanvraag montage en de-montage

  Mocht u nadere informatie en/of een offerte willen aanvragen, dan verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Montage en De-montage

  Tijdens uw zakelijke verhuizing wilt u zich vooral bezig houden met het zo snel mogelijk kunnen hervatten van uw werkzaamheden. Wij zorgen dat u kunt doen waar u goed in bent en wij doen waar wij goed in zijn! Zorgeloos en snel verhuizen inclusief montage en de-montage van zaken, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden. Een verhuizing begint en stopt niet bij alleen het verplaatsen van de ene plek naar de andere, maar de voorbereiding en nazorg is minstens zo belangrijk. Door middel van onze voorbereiding en inzet van een handyman is uw verhuizing in een mum van tijd gerealiseerd en kunt u weer snel aan de slag.

  Handyman

  Onze Handyman heeft de beschikking over een zeer uitgebreide gereedschapskist en meubelreparatieset. Hiermee kan hij bijna alle voorkomende werkzaamheden direct uitvoeren. Natuurlijk heeft hij een technische opleiding afgerond en beschikt hij over een eigen volledig ingerichte servicewagen. De Handyman is ook op reguliere basis in te huren, bijvoorbeeld voor een vaste dag per week of per maand. De werkzaamheden worden opgespaard tot de Handyman weer langskomt.

   

  Uithuizen en inhuizen

  Wellicht maakt u zich zorgen hoe u de grote, zware en kostbare zaken zonder schade kunt verhuizen naar de nieuwe plaats van bestemming.  Denk hierbij aan white-/smartboards verhuizen, ophangen en aansluiten. Indien nodig: ruit verwijdering en terugplaatsing en inzet van onze verhuislift. Wij verdiepen ons in de situatie en bepalen altijd in overleg met u onze aanpak omtrent montage en de-montage.

   
  10 08-09-2022

  Jan uit: Rotterdam

  Afgenomen dienst(en) : Verhuizing,Opslag,De- en montage meubelstukken,In- uitpakservice
  Aanbeveling : Ja
  Verwachting waargemaakt : 9
  Informatievoorziening : 9
  Deskundig advies : 10

  Meer beoordelingen
  9.0 1448 beoordelingen

  Montage & De-montage

  Wij zorgen dat u kunt doen waar u goed in bent en wij doen waar wij goed in zijn! Zorgeloos en snel verhuizen inclusief montage en de-montage van zaken, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden. Wij verdiepen ons in de situatie en bepalen altijd in overleg met u onze aanpak. Het omgaan met lastige situaties en onze ervaring met specifieke kostbare goederen demonteren, verplaatsen en monteren maken ons de beste partner voor uw verhuizing. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw verhuizing.  Informatie aanvragen »