Beoordeling door klanten:
Beoordeling door klanten: 9.0/ 10 - 1448 beoordelingen


“Van vingerhoedje tot meesterwerk”

Wij weten wat er nodig is én hebben de technieken in huis voor een veilig museaal transport.
Vul het formulier in voor persoonlijk advies.

  Informatieaanvraag museaaltransport

  Mocht u nadere informatie en/of een offerte willen aanvragen, dan verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Museaaltransport

  In samenwerking met ons zusterbedrijf Condor Transport B.V. zijn wij gespecialiseerd in Museaal / Kunsttransport. Speciale exposities, de uitwisseling van objecten, restauraties of zelfs het opbouwen of verbouwen van een tentoonstelling komen regelmatig voor. Met zorg voor uw goederen houden we transportrisico’s klein en beheersbaar. Elk object komt veilig op zijn plaats van bestemming.

  Verpakkingsmateriaal & techniek

  Hoe fragieler een object, hoe meer zorg het nodig heeft in de manier van verpakken. Of misschien beter gezegd de manier van ombouwen of vastzetten. Elk object heeft een eigen optimale verpakkingstechniek. Op basis van ervaring en inzicht weten we waar we rekening mee moeten houden. Bijvoorbeeld als het gaat om de chemische reactie tussen object en verpakkingsmateriaal.

   

  Minimaliseer uw risico's

  Uw kunsttransport begint met een risicoinventarisatie. Daarvoor kijken we op locatie van ‘object naar traject’. Door de locatie en de transportroute te beoordelen, brengen we in kaart welke obstakels we tegen kunnen komen. Elke bedreiging voor het object markeren wij als risico. Met deze risico’s in kaart gebracht, bedenken we oplossingen die mogelijke beschadigingen zo veel mogelijk uitsluiten.

   
  10 08-09-2022

  Jan uit: Rotterdam

  Afgenomen dienst(en) : Verhuizing,Opslag,De- en montage meubelstukken,In- uitpakservice
  Aanbeveling : Ja
  Verwachting waargemaakt : 9
  Informatievoorziening : 9
  Deskundig advies : 10

  Meer beoordelingen
  9.0 1448 beoordelingen

  Museaal transport

  Hoe fragieler een object, hoe meer zorg het nodig heeft in de manier van verpakken. Uw kunsttransport begint met een risico-inventarisatie. Met zorg voor uw goederen houden we transportrisico’s klein en beheersbaar. Elk object komt veilig op zijn plaats van bestemming. Elk object heeft een eigen optimale verpakkingstechniek.
  “Van vingerhoedje tot meesterwerk”.

  Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden van uw museaal transport met ons te bespreken.  Informatie aanvragen »