Beoordeling door klanten:
Beoordeling door klanten: 9.0/ 10 - 1448 beoordelingen


“Uw kantoor- of bedrijfsverhuizing door ons verzorgd”

Snel geregeld en met een super service!
Dat mag u van ons verwachten…
Vul het formulier in voor persoonlijk advies.

  Informatieaanvraag projectverhuizingen

  Mocht u nadere informatie en/of een offerte willen aanvragen, dan verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Projectverhuizingen

  Iedere verhuizing wordt ingedeeld in verschillende delen: projecten. Deze projecten volgen elkaar op en zo brengen we structuur aan in uw verhuizing. Onze project-/verhuismanager is in een vroeg stadium betrokken bij de voorbereidende besprekingen en stelt vervolgens het verhuisdraaiboek samen. Dit vormt de basis voor de dagplanning tijdens de projectverhuizing, het coderingsplan, de verhuisinstructies en de algehele communicatie gedurende deze verhuizing. Wij zijn uw totaaloplosser voor uw zakelijke verhuizing.

  Contactpersoon/Verhuismanager

  Bij dergelijke projectverhuizingen valt of staat alles met een goed plan. Na de projectverhuizing moeten zo spoedig mogelijk de werkzaamheden weer worden hervat. Voor uw verhuizing wordt onze verhuismanager verantwoordelijk gesteld om de verhuizing aan de hand van een goed plan van aanpak en strakke planning zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

   

  Apparatuur

  Voor uw bedrijfsactiviteiten is uw apparatuur van cruciaal belang. Om zo spoedig mogelijk weer aan de slag te kunnen is het belangrijk dat deze apparatuur met uiterste zorg ingepakt, verhuisd en weer aangesloten wordt. Ons gecertificeerd personeel weet van uw apparatuur en hoe deze zo zorgvuldig mogelijk te verhuizen.

   
  10 08-09-2022

  Jan uit: Rotterdam

  Afgenomen dienst(en) : Verhuizing,Opslag,De- en montage meubelstukken,In- uitpakservice
  Aanbeveling : Ja
  Verwachting waargemaakt : 9
  Informatievoorziening : 9
  Deskundig advies : 10

  Meer beoordelingen
  9.0 1448 beoordelingen

  Full-service

  Onze service gaat verder! Denk hierbij aan de volgende zaken die wij zien als onze verantwoordelijkheid:

  • Taxatie en opname
  • Cable-management
  • Verhuisnavigatie, indelingstekeningen en efficiënt verhuizen door kleurcoderingen
  • Installeren van bureau’s / werkplekken
  • Vertrouwelijke stukken worden verzegeld verhuisd

  Duurzaamheid

  Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden u de mogelijkheid om zaken welke u niet meer op de nieuwe locatie zult gebruiken duurzaam af te voeren. Het regelen van een opkoper, recyclen, opslag, archiefvernietiging of de overdracht naar goede doelen. Als totaaloplosser bieden wij deze mogelijkheden. Uiteraard geheel in overeenstemming en overleg met u en onze verhuismanager.

  Projectverhuizing

  Voor uw projectverhuizing wordt onze verhuismanager verantwoordelijk gesteld om de verhuizing aan de hand van een goed plan van aanpak en strakke planning zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Ons gecertificeerd personeel heeft kennis over uw apparatuur en hoe deze zo zorgvuldig mogelijk te verhuizen. Wij zijn uw totaaloplosser voor uw zakelijke, duurzame projectverhuizing. Informeer naar onze mogelijkheden voor uw bedrijf.  Informatie aanvragen »