Beoordeling door klanten:
Beoordeling door klanten: 9.0/ 10 - 1448 beoordelingen


“Mogen wij u ont-zorgen?”

Zorgvuldig en professioneel!
Dat mag u van ons verwachten…
Vul het formulier in voor persoonlijk advies.

  Informatieaanvraag zorgverhuizingen

  Mocht u nadere informatie en/of een offerte willen aanvragen, dan verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Zorgverhuizingen

  In samenwerking met R. Vlot & Zn Verhuizingen en Mondial Movers worden  zorgverhuizingen een georganiseerd proces waarbij wij handelen in uw belangen en in die van uw cliënten. Door onze unieke professionele en empathische aanpak zijn wij de beste partners voor uw zorgverhuizing. Wij zijn door onze staat van dienst inmiddels prefered supplier van Intrakoop. Dat betekent voor u: interessante kortingen en scherpe tarieven voor specialistisch werk.

  (Ont)zorgverhuizingen

  Tijdens de zorgverhuizingen houden wij rekening met de tijd waarbij de cliënten gewend zijn om te eten, bieden facilitaire ondersteuning, assisteren huismeesters en regelen ziekenvervoer. Wij leveren de vorige locatie bezemschoon op en dit alles doen wij gedacht vanuit de beleving van de bewoner. Alles staat in het teken om u te ontzorgen. Wij geven echte aandacht en hebben hiermee een unieke aanpak binnen Nederland.

   

  Opleiding

  Onze speciaal getrainde en geschoolde medewerkers weten precies om te gaan met cliënten en verschillende ziektebeelden. Zij zijn empathisch en professioneel en hiermee zijn alle zorgverhuizingen in goede handen. Tevens werken wij samen met Rivas. Het nakomen van afspraken, vakbekwame medewerkers, een juist gebruik van materieel; het zijn slechts enkele facetten die bijdragen tot een positief verloop van uw zorgverhuizing.

   
  10 08-09-2022

  Jan uit: Rotterdam

  Afgenomen dienst(en) : Verhuizing,Opslag,De- en montage meubelstukken,In- uitpakservice
  Aanbeveling : Ja
  Verwachting waargemaakt : 9
  Informatievoorziening : 9
  Deskundig advies : 10

  Meer beoordelingen
  9.0 1448 beoordelingen

  Duurzaamheid

  Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij zullen er daarom alles aan doen tijdens zorgverhuizingen duurzaam te handelen. Wij kunnen bijvoorbeeld zorgen voor een herbestemming van uw oude zorghulpmiddelen. Hiermee gaat onze service verder dan alleen het verhuizen.

  ``Gewoon Vlot!``

  De geplande verhuizing is noodzakelijk, maar belangrijker nog is dat deze verhuizing zo spoedig mogelijk verloopt, zowel voor u als voor de cliënten. Zeker deze doelgroep is gebaat bij zo min mogelijk invloed van een verhuizing. Onze bedoeling is om onze naam eer aan te doen en daarom regelen wij zorgverhuizingen “gewoon vlot”.

  Zorgverhuizingen

  Door onze unieke professionele en empathische aanpak zijn wij de beste partners voor uw zorgverhuizing. Tijdens de verhuizing houden wij rekening met de tijd waarbij de cliënten gewend zijn om te eten, bieden facilitaire ondersteuning, assisteren huismeesters en regelen ziekenvervoer. Onze speciaal getrainde en geschoolde medewerkers weten precies om te gaan met cliënten en verschillende ziektebeelden. Onze bedoeling is om onze naam eer aan te doen en daarom regelen wij uw verhuizing “gewoon vlot”.
  Vraag naar onze mogelijkheden omtrent zorgverhuizingen.  Informatie aanvragen »