Beoordeling door klanten:
Beoordeling door klanten: 9.0/ 10 - 1448 beoordelingen


“Samen met mijn vaste contactpersoon onze internationale verhuizing voorbereiden. ”

Snel geregeld en met een super service!
Dat mag je van ons verwachten…
Vul het formulier in voor persoonlijk advies.

  Informatieaanvraag internationaal verhuizen

  Mocht u nadere informatie en/of een offerte willen aanvragen, dan verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Internationaal verhuizen

  Verhuizen van of naar het buitenland: het is niet niks! Een verhuizing binnen Nederland is al erg intensief, laat staan internationaal verhuizen.  Reden te meer om te leunen op de ervaring en expertise van R. Vlot & Zn. Verhuizingen. Een tweede woning in het buitenland, oplossingen voor expats, emigratie of remigratie, wij helpen u graag! Door ons wereldwijde partnernetwerk werken wij veelal samen met bedrijven in het land waar u op dat moment woonachtig bent of naartoe verhuist. Zij kennen tenslotte de lokale situaties het beste. Door gebruik te maken van combinatieverhuizingen of groepage-ritten kunt u veel kosten besparen.

  Emigratie/Remigratie

  Door onze jarenlange ervaringen van- en naar het buitenland, weten wij precies waar u mee te maken krijgt tijdens een internationale verhuizing.
  Denk hierbij aan de verhuizing zelf, de transportmogelijkheden, maar ook aan administratieve zaken als douane formaliteiten, eventuele huisdieren en natuurlijk de nazorg na de verhuizing.

   

  Tweede huis

  Een huis in Nederland en een tweede huis in het buitenland? U emigreert niet, maar toch wilt u een deel van uw spullen naar uw tweede woning verhuizen. Voorafgaand aan de verhuizing bespreken wij samen met u het verhuistraject, zodat u precies weet waar u mee te maken kunt krijgen. Op het moment van verhuizing, pakken wij zorgvuldig uw spullen in en verhuizen wij uw spullen samen met onze internationale partners veilig naar de plaats van bestemming.

   
  10 08-09-2022

  Jan uit: Rotterdam

  Afgenomen dienst(en) : Verhuizing,Opslag,De- en montage meubelstukken,In- uitpakservice
  Aanbeveling : Ja
  Verwachting waargemaakt : 9
  Informatievoorziening : 9
  Deskundig advies : 10

  Meer beoordelingen
  9.0 1448 beoordelingen

  Expats

  Bij het internationaal verhuizen als expat is het heel belangrijk dat u na de verhuizing snel de focus kunt leggen op uw nieuwe baan/functie en op uw nieuwe woonomgeving. Wij nemen alle zorg rondom de verhuizing uit handen, zodat u zowel zakelijk als prive na de verhuizing snel “op orde” bent. Ondanks een nieuwe  woonomgeving: uw huis is uw thuis en daar zorgen wij voor.

  Combinatieverhuizing

  Speciaal voor de internationale verhuizing kan er gebruik gemaakt worden van een combinatieverhuizing. Er worden dan meerdere inboedels tegelijkertijd verhuisd, waardoor er maar één rit, vaart of vlucht gemaakt hoeft te worden. Door inzet van een combinatieverhuizing en groepage-ritten kunnen er vaak zeer aantrekkelijke prijsafspraken worden gemaakt. Hier vindt u een overzicht van de nu bekende groepage-ritten.

  Internationaal verhuizen

  Een verhuizing binnen Nederland is al erg intensief, laat staan een internationaal verhuizen. Reden te meer om te leunen op de ervaring en expertise van R. Vlot & Zn. verhuizingen. Door ons wereldwijde partnernetwerk werken wij veelal samen met bedrijven in het land waar u op dat moment woonachtig bent of naartoe verhuist. Speciaal voor de internationale verhuizing kan er gebruik gemaakt worden van een combinatieverhuizing. Er worden dan meerdere inboedels tegelijkertijd verhuisd, waardoor er maar één rit, vaart of vlucht gemaakt hoeft te worden. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden van uw internationaal verhuizen.  Informatie aanvragen »