Beoordeling door klanten:
Beoordeling door klanten: 9.0/ 10 - 1448 beoordelingen


“Schadeloos verhuizen van uw kostbare muziekinstrument”

Altijd schone verhuisdekens, persoonlijke aandacht en uiterst zorgvuldig vervoeren en verhuizen wij uw kostbare muziekinstrument.
Vul het formulier in voor persoonlijk advies.

  Informatieaanvraag piano verhuizen

  Mocht u nadere informatie en/of een offerte willen aanvragen, dan verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Piano verhuizen

  Doordat wij weten dat uw piano erg kostbaar voor u is, zowel qua werkelijke als emotionele waarde, kunt u ervan op aan dat R. Vlot & Zn. Verhuizingen uw muziekinstrument met uiterste zorg zal behandelen en zonder schade zal aankomen op de plaats van bestemming. Onze geschoolde, geoefende en gecertificeerde medewerkers weten wat ze doen en uw piano is bij hen in goede handen.

  Piano verhuizen

  Wij hebben de juiste middelen en mensen in huis om uw kostbare bezit van A naar B te verplaatsen. Ook wanneer er sprake is van- of naar een etagewoning helpen wij u gedurende alle stappen veilig de piano verhuizen. Wij helpen u ook met laad- en losoplossingen en het opheffen van een parkeerverbod, zodat niets ons in de weg staat bij de verhuizing van uw piano.

   

  Vleugel verhuizen/verplaatsen

  Niet alleen voor de piano kunnen wij de juiste middelen, mogelijkheden en mensen bieden, maar uiteraard geldt dit ook voor uw vleugel. Wellicht gebruikt u uw vleugel niet alleen thuis, maar speelt u het liefst op uw eigen vleugel tijdens een concert of optreden buitenshuis. Ook hierin kunnen wij het transport zorgvuldig en schadeloos begeleiden.

   
  10 08-09-2022

  Jan uit: Rotterdam

  Afgenomen dienst(en) : Verhuizing,Opslag,De- en montage meubelstukken,In- uitpakservice
  Aanbeveling : Ja
  Verwachting waargemaakt : 9
  Informatievoorziening : 9
  Deskundig advies : 10

  Meer beoordelingen
  9.0 1448 beoordelingen

  Tijdelijke opslag

  Ook de opslag van uw piano of vleugel is bij ons in goede handen. Regel de opslag via R. Vlot & Zn. verhuizingen en stal uw instrument bij ons “thuis”.
  Onze opslag is beveiligd en zelfs geconditioneerd verwarmd! Aangezien wij ook Museale verhuizingen verzorgen, kunt u verwachten dat wij alle ervaring en middelen in huis hebben om de perfecte verblijfplaats te creëren voor uw instrument. Ook rekenen wij met een vooraf afgesproken prijs en betaalt u alleen de effectieve periode van opslag. Net een Hotel!

  Uw zorg, onze zorg

  U kunt van ons verwachten dat wij te allen tijde uw piano/vleugel vervoeren met schone verhuisdekens om krassen te voorkomen. Ook eenmaal op de plaats van bestemming houdt onze zorg niet op, maar stellen wij alles in het werk om u zo snel mogelijk weer achter uw piano plaats te laten nemen. Tot aan de schoonmaak toe! Uw piano  verhuizen via R. Vlot & Zn. Verhuizingen.

  Piano verhuizen

  Onze geschoolde, geoefende en gecertificeerde medewerkers weten wat ze doen en uw piano is bij hen in goede handen. Regel tevens de opslag via R. Vlot & Zn. verhuizingen en stal uw instrument bij ons “thuis”.
  Wij rekenen met een vooraf afgesproken prijs en daarom betaalt u alleen de effectieve periode van opslag. U kunt van ons verwachten dat wij te allen tijde uw piano/vleugel vervoeren met schone verhuisdekens om krassen te voorkomen.
  Neem meteen contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.  Informatie aanvragen »