Beoordeling door klanten:
Beoordeling door klanten: 9.0/ 10 - 1448 beoordelingen


“Laat ons voor u zorgen”

Speciale aandacht met onze verhuisservice senioren.
Dat mag u van ons verwachten…
Vul het formulier in voor persoonlijk advies.

  Informatieaanvraag verhuisservice senioren

  Mocht u nadere informatie en/of een offerte willen aanvragen, dan verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Verhuisservice senioren

  Verhuizen is niet niks en er komt veel bij kijken. Helemaal wanneer u of bijvoorbeeld uw ouders genoodzaakt zijn om te verhuizen naar een andere woning en dit ook nog eens binnen een kort tijdsbestek gerealiseerd moet worden. Het selecteren van spullen welke wel en welke niet zullen meeverhuizen en de herinneringen aan de huidige woning, gaan meestal gepaard met een emotioneel proces. Om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u zich kunt richten op de voor u belangrijke zaken, zijn wij er om de praktische zaken voor u uit handen nemen.

  Van groot naar klein

  De ervaring leert dat nieuwe woning in de meeste gevallen kleiner is dan de huidige woning. Door de jaren heen zijn er spullen verworven die veel voor u betekenen, maar die misschien niet allemaal mee verhuisd kunnen worden naar uw nieuwe adres. Wij begrijpen dat u niet van al deze spullen meteen afscheid kunt nemen en bieden daarom de mogelijkheid om de spullen op meerdere adressen af te leveren of zaken in onze opslag te plaatsen.

   

  Onze zorg gaat verder

  Wij weten dat een verhuizing een intensief proces is en daarom kunnen wij u perfect bij staan met onze verhuisservice senioren. Speciaal voor deze seniorenverhuizingen worden onze medewerkers getraind op zorg, kennis over bepaalde ziektebeelden en specifieke omgangsvormen. Van het volledig in- en uitpakken, tot het afhalen en ophangen van lampen en schilderijen, wij regelen dit voor u. Als Rivas-pashouder ontvangt u zelfs korting op uw verhuizing.

   
  10 08-09-2022

  Jan uit: Rotterdam

  Afgenomen dienst(en) : Verhuizing,Opslag,De- en montage meubelstukken,In- uitpakservice
  Aanbeveling : Ja
  Verwachting waargemaakt : 9
  Informatievoorziening : 9
  Deskundig advies : 10

  Meer beoordelingen
  9.0 1448 beoordelingen

  Seniorenverhuizing

  Van bezemschoon opleveren van de huidige woning, tot het afhalen en ophangen van uw schilderijen: R. Vlot & Zn. Verhuizingen neemt deze zorg voor u uit handen tijdens deze tijd van verhuizen. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om dit zo zorgvuldig en spoedig mogelijk te doen, zelfs al dient de verhuizing binnen een week geregeld te zijn! Als pashouder van Rivas ontvangt u tevens korting op uw verhuizing. Voor alle mogelijkheden van onze verhuisservice senioren kunt u hieronder informatie aanvragen.  Informatie aanvragen »