Internationale verhuizingen

Een verhuizing binnen Nederland is al erg intensief, laat staan internationaal verhuizen. Reden te meer om te leunen op onze jarenlange ervaring en expertise. Een tweede woning in het buitenland, oplossingen voor expats, emigratie of remigratie, wij helpen u graag!
 
Door ons wereldwijde partnernetwerk werken wij veelal samen met bedrijven in het land waar u op dat moment woont of naartoe verhuist. Zij kennen de lokale situaties het beste. Door gebruik te maken van combinatieverhuizingen of groepage-ritten kunt u veel kosten besparen.
 
Voorafgaand aan de verhuizing bespreken wij samen met u het verhuistraject, zodat u precies weet waar u mee te maken kunt krijgen. Uiteraard denken wij ook mee wat betreft administratieve zaken als douaneformaliteiten, eventuele huisdieren en natuurlijk de nazorg na de verhuizing.

Vriendelijke en begripvolle verhuizers staan voor u klaar!

U verhuist zonder stress of zorgen!

Uw kostbare spullen zijn in deskundige handen!


U bespaart veel tijd en energie!

Garanties en verzekering beschermen u!

U voelt zich direct thuis in uw nieuwe huis!

Profiteer van jarenlange expertise!

Onze adviseur komt graag bij u langs voor deskundig advies op maat!

Tijdens het bezoek worden de volgende zaken met u besproken om tot een passende offerte te komen:

  • De verhuisdatum
  • Eventuele extra diensten zoals de montage en in- en uitpakwerkzaamheden;
  • De benodigde verhuismaterialen zoals verhuisdozen en inpakpapier

Plan direct geheel vrijblijvend een adviesgesprek in!

9

Gewoon goed, vriendelijk en bekwaam

Fijne mensen, goed mee te praten, vriendelijk, werken goed, niets op aan te merken. Moeder van 95 verhuisde en er werd meegedacht. De dozen werden opgehaald op het nieuwe adres, heel logisch natuurlijk, maar wij hadden alles weer teruggebracht naar het oude adres, oeps, echter geen probleem, na een paar uurtjes alles opgehaald. Al bij al een goede ervaring.
- Dordrecht - 1 maart 2024

Snel en netjes en vriendelijk

Vriendelijke verhuizers die meedenken
- Dordrecht - 12 februari 2024

Betrouwbare kwaliteit en begaan met hun vak.

Deskundige, betrokken en vriendelijke mensen. Alles met vakbekwaamheid uitgevoerd. Hulde.
- Ridderkerk - 7 februari 2024

Heerlijk ontzorgde ervaring

Een week voor mijn verhuizing had ik de verhuizing van mijn partner al zelf met een paar vrienden/familieleden gedaan, maar wat een verademing is het dan om zo'n professioneel team van vier man vakkundig mijn (aanzienlijk grotere) inboedel te zien verhuizen. Het verliep allemaal vlekkeloos en op manieren hoe ik zelf nooit had kunnen verzinnen stonden de meubels vanuit mijn huis in de vrachtwagen en vanuit de vrachtwagen weer in mijn nieuwe huis. En de mannen die het deden waren erg vriendelijk! Super fijne verhuizers. Niets op aan te merken.
- Linschoten - 6 februari 2024

Perfect geregeld

Alles word netjes besproken maar ook netjes nagekomen Gezellige mannen
- Hardinxveld - 23 januari 2024
1535 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

De klantreviews die op onze site staan worden door Klantenvertellen verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een factuur op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd. Meer informatie hierover vindt u op onze reviewpagina van Klantenvertellen.

Deskundig advies op maat?