Internationale verhuizingen

Een verhuizing binnen Nederland is al erg intensief, laat staan internationaal verhuizen. Reden te meer om te leunen op onze jarenlange ervaring en expertise. Een tweede woning in het buitenland, oplossingen voor expats, emigratie of remigratie, wij helpen u graag!
 
Door ons wereldwijde partnernetwerk werken wij veelal samen met bedrijven in het land waar u op dat moment woont of naartoe verhuist. Zij kennen de lokale situaties het beste. Door gebruik te maken van combinatieverhuizingen of groepage-ritten kunt u veel kosten besparen.
 
Voorafgaand aan de verhuizing bespreken wij samen met u het verhuistraject, zodat u precies weet waar u mee te maken kunt krijgen. Uiteraard denken wij ook mee wat betreft administratieve zaken als douaneformaliteiten, eventuele huisdieren en natuurlijk de nazorg na de verhuizing.

Vriendelijke en begripvolle verhuizers staan voor u klaar!

U verhuist zonder stress of zorgen!

Uw kostbare spullen zijn in deskundige handen!


U bespaart veel tijd en energie!

Garanties en verzekering beschermen u!

U voelt je direct thuis in uw nieuwe huis!

Profiteer van jarenlange expertise!

Onze adviseur komt graag bij u langs voor deskundig advies op maat!

Tijdens het bezoek worden de volgende zaken met u besproken om tot een passende offerte te komen:

  • De verhuisdatum
  • Eventuele extra diensten zoals de montage en in- en uitpakwerkzaamheden;
  • De benodigde verhuismaterialen zoals verhuisdozen en inpakpapier

Plan direct geheel vrijblijvend een adviesgesprek in!

Review

“Een hardwerkend en klantvriendelijk team verhuizers over de vloer gehad om de verhuizing snel en in goede banen te leiden.”

Annemarie Voogt
Particuliere opdrachtgever

Klanten beoordelen ons met een 9.0

Gemiddelde uit 1401 beoordelingen

De klantreviews die op onze site staan worden door Klantenvertellen verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een factuur op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd. Meer informatie hierover vindt u op onze reviewpagina van Klantenvertellen.

Bel naar 085-0532 410 voor een deskundig advies op maat!