Interieurstransport

Interieurtransport

Van een kantoorinventaris en winkelinterieurs tot het verhuizen van scheepsinterieurs, uw verzoek is onze specialiteit. Met uiterste precisie en de juiste expertise en vakkennis verplaatsen wij uw interieur naar de plaats van bestemming, ook als deze lastig te bereiken is. Wij zijn dé partner in interieurtransport.
 
Met uiterste zorg verhuizen wij uw winkelinterieur. Schappen, kledingrekken, paskamers, wandbekleding, wandpanelen of gevoelige designzaken; wij ontzorgen u voor honderd procent. Er is altijd de mogelijkheid om montageassistentie aan te vragen.
 
Het verhuizen of verplaatsen van scheepsinterieur is specifiek werk en vraagt extra zorg. Van cruiseschepen tot offshore-en baggerschepen en van slaapkooien tot restaurantinrichting en bedieningspanelen, wij staan voor u klaar. Door onze vakkennis kunnen wij zelfs in kleine ruimtes en kleine doorgangen zorgen voor de juiste plaatsing.

Vriendelijke en begripvolle verhuizers staan voor u klaar!

U verhuist zonder stress of zorgen!

Uw kostbare spullen zijn in deskundige handen!


U bespaart veel tijd en energie!

Garanties en verzekering beschermen u!

U voelt zich direct thuis in uw nieuwe huis!

Profiteer van jarenlange expertise!

Onze adviseur komt graag bij u langs voor deskundig advies op maat!

Tijdens het bezoek worden de volgende zaken met u besproken om tot een passende offerte te komen:

  • De verhuisdatum
  • Eventuele extra diensten zoals de montage en in- en uitpakwerkzaamheden;
  • De benodigde verhuismaterialen zoals verhuisdozen en inpakpapier

Plan direct geheel vrijblijvend een adviesgesprek in!

9

Goed bedrijf, 1 sprong eruit was Hugo die ook zeer inventief was

Professioneel bedrijf, vrolijke jongens die gekke stemmetjes deden, je moet ook lol in je werk hebben en dat hadden ze ook. Ze stelden zich netjes voor, gaat soms ook wel eens anders bij een ander bedrijf die wat moesten monteren.
- Gorinchem - 1 juli 2024

Vlot geholpen

Het verhuisteam bestond uit 3 vriendelijke mannen die snel en efficiënt alle meubilair en dozen hebben hebben verhuisd. De toepassing van de kraan was vooraf een spannend moment voor ons maar ook dat werkte snel. Chapeau!
- Hardinxveld Giessendam - 12 juni 2024

vakkennis in uitvoering

Komt kijkt en handeld een weg is de inboedel
- Vlaardingen - 7 mei 2024

een prettige ervaring in een roerige tijd

de medewerkers van R Vlot & Zn waren een baken van rust en vertrouwen op dagen die bol stonden van de emoties voor mij en mijn moeder die ging verhuizen. Ze waren vriendelijk en respectvol en zeer behulpzaam en betrokken. Bij het inpakken en het verhuizen was niets te veel en was er begrip voor de emoties die kwamen kijken bij een verhuizing na 37 jaar in het huis gewoond te hebben en zonder mijn vader te moeten verhuizen. Aangekomen in haar nieuwe huis was er begrip voor de reacties van mijn moeder. Als er ooit nog verhuisd moet worden zal ik niet twijfelen om weer een beroep op jullie te doen.
- Sleeuwijk - 6 mei 2024

Totale ontzorging, geheel volgens de afspraken

We zagen er uiteraard toch wat tegenop, maar vanaf het moment dat Vlot voorreed, voelde de verhuisdag volledig onder controle. Het ging allemaal snel, beheerst, vriendelijk met humor en met respect voor onze spullen en voor het huis.
- H.I.Ambacht - 27 april 2024
1547 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

De klantreviews die op onze site staan worden door Klantenvertellen verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een factuur op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd. Meer informatie hierover vindt u op onze reviewpagina van Klantenvertellen.