Diensten

Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen is een verhuisbedrijf dat verschillende verhuizingen aanbiedt:

Particulier verhuizen: 

 • De- en montagewerkzaamheden van bedden, kasten, enz.;
 • Opslag (i.c.m. verhuizing);
 • Verhuisliftservice;
 • Seniorenverhuizing; 
 • Opruimen, schoonmaken en afvoeren.

Zakelijk verhuizen: 

 • Magazijnverhuizingen;
 • Zorginstellingen;
 • Kantoorverhuinzgen;
 • Bibliotheekverhuizingen.

Dit zijn een aantal mogelijkheden die wij u bieden, maar bij Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen kunt u ook terecht voor het huren van tien verhuisdozen tot een verhuizing naar het buitenland. Niet alleen binnen Europa, maar naar bijna alle landen van de wereld.

Ons wagenpark is uitgerust voor alle soorten en maten verhuizingen.  Alles om u onbezorgd te verhuizen.

Voordelen van een verhuisbedrijf

Waarom verhuizen met Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen ?

Waarom verhuizen met Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen?

Ervaring

Als familiebedrijf kunnen we bogen op meer dan 125 jaar ervaring. In al die jaren zijn de kernwaarden hetzelfde gebleven: betrouwbaar, servicegericht en altijd streven naar de hoogste kwaliteit. Alle expertise en materialen die nodig zijn voor een verhuizing hebben we in huis.

Zekerheid

Verhuizingen bij Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen worden altijd verzekert met het speciale verhuis-garantiecertificaat. Dit certificaat zorgt ervoor dat u onbezorgd kunt verhuizen dankzij unieke garanties en de verhuisverzekering.

Veiligheid

Al onze verhuizers dragen speciale werkkleding en werkschoenen. Voor de veiligheid en om herkenbaar te zijn tijdens de verhuizing. We hebben een modern wagenpark dat voldoet aan de strengste milieueisen. Ook maken wij gebruik van professionele hulpmiddelen.

Kwaliteit

Iedere verhuizing wordt met de beste verhuismaterialen uitgevoerd. Matrashoezen, garderobedozen, rek-folie (seal), verhuisdekens en/of meubelhondjes zijn voorbeelden van speciale verpakkingsmaterialen die Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen  gebruikt tijdens de verhuizing. U kunt er vanuit gaan dat uw kostbare goederen zorgvuldig worden ingepakt.

Erkende Verhuizers

Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen is een Erkende Verhuizer. Erkende Verhuizers is het keurmerk voor verhuisbedrijven. Erkende Verhuizer wordt je niet zomaar. Als een bedrijf dienen wij aan alle strenge voorwaarden van het erkenningsregelement te voldoet. Voor de erkenning volgt een strenge audit van een onafhankelijk onderzoeksbureau. Dit bied u de zekerheid die u wilt bij een zorgeloze verhuizing.

Werkwijze

Offerte aanvragen

Voor het maken van een vrijblijvende verhuisofferte, brengen wij graag een offerte-bezoek. Tijdens het bezoek zullen wij een rondje maken door uw woning om de hoeveelheid inventaris te begroten, een inschatting te maken van de hoeveelheid verhuisdozen, boekendozen, garderobedozen enz. Vervolgens zullen wij met u uw wensen bespreken voor tijdens de verhuizing. Naar aanleiding hiervan en uiteraard uw huidige en nieuwe situatie wordt er een specifieke verhuisofferte voor u gemaakt.

Verhuizing

Als u zelf de verhuisdozen gaat inpakken, worden deze van te voren bij u bezorgd. Op de verhuisdag zullen onze verhuizers uw inventaris snel en zorgvuldig verhuizen. 

De verhuizers zullen uw inventaris in overleg met u, in uw nieuwe woning weer op de juiste plaats zetten. 
Als u alle verhuisdozen leeg heeft, zullen wij deze weer ophalen. Zodat u niet met een hele stapel verhuisdozen blijft zitten.

Mocht u gebruik maken van onze extra services zoals het inpakken van verhuisdozen zullen wij dit vaak de dag voor de verhuizing uitvoeren en/of mocht u gebruik maken van onze extra services het de- en montagewerk aan kasten, bedden enz. zullen wij dit op de verhuisdag zelf uitvoeren.

Verhuisbedrijf kosten

Voor een offerte brengen wij graag geheel vrijblijvende een offerte bezoek. In overleg met u wordt bepaald welk soort offerte het beste bij u past, per uur, vast tarief of op basis van nacalculatie.

Naar aanleiding van de volgende punten zal uw offerte gemaakt worden:

 • Hoeveelheid inventaris;
 • Werksnelheid;
 • Situatie laadadres(-sen);
 • Situatie losadres(-sen);
 • Rij-afstand;
 • Extra optionele diensten: 
  Inpakken van verhuisdozen; 
  De- en montagewerkzaamheden;
  Afvoeren van overtollig meubiliar.

Over ons

Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen biedt een breed pakket dienstverlening op het gebied van verhuizingen in de regio Hendrik-Ido-Ambacht. Als familiebedrijf bundelen wij ruim 125 jaar ervaring, drie (opslag)locaties, enthousiaste medewerkers en een modern wagenpark. Hiermee heeft Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen alle middelen, kennis en expertise in huis om hoogwaardige diensten te verlenen aan onze klanten.

Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen heeft als doel de opdrachtgevers tot in de puntjes te ontzorgen en totaaloplossingen aan te bieden. Daarbij zijn maatschappelijk verantwoord ondernemen, vooruitstrevendheid en duurzaamheid onze speerpunten.

9

Waren mooi op tijd en werkten netjes

De verhuizers konden het adres niet vinden en hadden lang gezocht I.p.v. meteen te bellen om te vragen hoe zij bij mijn adres moesten komen. Daardoor hebben ze wat gehaast de spullen binnen gebracht. Ze hadden erg vieze schoenen dus moesten we steeds zand opvegen nadat ze iets binnen hadden gebracht. Verder geen aanmerkingen hoor, vakkundig het meubelstuk weer in elkaar gezet.
- Sliedrecht - 13 april 2024

Zeeeer tevreden

Deskundige en vlotte verhuizing. We waren zeer tevreden over de inschatting van benodigde dozen, communicatie vooraf en het verhuisteam óp de verhuisdag.
- Roosendaal - 12 april 2024

Top bedrijf

Fijn team welk op efficiënte en voorzichtige wijze omgaat met de inboedel. Doet net dat stapje meer waardoor de verhuizing zonder zorgen verloopt.
- Dordrecht - 7 april 2024

Waardeloos

Verhuisteam was slordig, brutaal, intimiderend en niet vakkundig. Schade in m’n oude huis, schade in m’n nieuwe huis, sommige meubels beschadigd of vuil. De belofte bij de initiële kennismaking en in het offerte traject is door het verhuisteam niet waargemaakt. Heb een bittere nasmaak overgehouden aan de hele verhuizing. Heb een klacht ingediend. Geen reactie ontvangen.
- Vianen - 25 maart 2024

Verhuizing is naar tevredenheid uitgevoerd

- Goede en gedegen digitale intake. - Vriendelijk verhuisteam dat alles netjes en goed heeft verhuisd - Verhuisdozen voor de schilderijen waren ze helaas vergeten, dus we hopen dat die uiteindelijk in hele staat terugkomen - tussentijdse opslag is goed geregeld.
- Gorinchem - 6 maart 2024
1540 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

De klantreviews die op onze site staan worden door Klantenvertellen verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een factuur op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd. Meer informatie hierover vindt u op onze reviewpagina van Klantenvertellen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een verhuisbedrijf?

Om een offerte op te stellen, komen we graag vrijblijvend bij u langs. Samen met u bepalen we welk type offerte het meest geschikt is: op basis van een uurtarief, een vast tarief of op basis van nacalculatie.

Kunnen jullie mijn huisraad of zakelijke inventaris ook inpakken?

Natuurlijk kunnen wij uw huisraad of zakelijke inventaris inpakken. Met onze in- en uitpakservice pakken verhuizers van Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen uw huisraad of inventaris graag voor u in en zorgen we er ook voor dat het in uw nieuwe woning of pand op de juiste plek wordt uitgepakt.

Moet ik een parkeervergunning regelen voor de verhuisdag?

Als u geen eigen parkeergelegenheid heeft voor onze verhuiswagen(s) dan is dat vaak nodig. Wij kunnen u hierbij helpen en zorgen ervoor dat er een parkeervergunning komt. Dit scheelt u veel tijd.

Ben ik verzekerd tijdens mijn verhuizing?

U kunt vertrouwen op belangrijke garanties. Voor iedere verhuizing vragen wij een Garantiecertificaat Erkende Verhuizers aan. Zo heeft u de zekerheid dat wij als vakspecialisten er alles aan doen om u verantwoord te verhuizen en denken aan de veiligheid, uw inboedel en het milieu.

Hebben jullie opslagruimte?

Ja, wij beschikken over meerdere opslaglocaties met geconditioneerde loodsen voor het opslaan van uw huisraad of zakelijke inventaris. Om wat voor goederen het ook gaat, wij bieden voordelige opslagruimte en een nette service.

Hoe bereid ik me voor op de verhuisdag?

Neem rustig de tijd om uw spullen in te pakken en alles per kamer in verhuisdozen klaar te zetten. Als u de gekleurde etiketten uit onze verhuiskit gebruikt, kunnen de verhuizers eenvoudig zien waar welke spullen in het nieuwe huis weer naar toe moeten.

Wat doe ik de laatste dag voor mijn verhuizing?

– Afscheid nemen van de buren en ze informeren over de verhuisdag
– Koelkast ontdooien en schoonmaken
– Diepvriezer ontdooien en schoonmaken
– Wasmachine op 90 graden laten draaien zonder was
– Demonteren meubelen
– Plaats reserveren voor verhuiswagen
– Laatste dingen inpakken
– Gordijnen slaapkamers eraf halen
– Sleutels opbergen in rode keybox
– Geld en pinpassen gescheiden opbergen in handbagage

Wat moet ik zelf doen op de verhuisdag?

– Huis nakijken op achtergebleven spullen
– Meterstanden opnemen
– Gas en elektra afsluiten indien nodig
– Waterleiding aftappen
– Ramen en deuren sluiten
– Sleutels oude huis afgeven

Hoelang mag ik de verhuisdozen gebruiken?

U krijgt de verhuisdozen voor uw verhuizing van ons in bruikleen. Wij geven u na de verhuizing zo’n 3 weken de tijd om alles rustig uit te pakken.

Profiteer van jarenlange expertise!

Onze adviseur komt graag bij u langs voor deskundig advies op maat!

Tijdens het bezoek worden de volgende zaken met u besproken om tot een passende offerte te komen:

 • De verhuisdatum;
 • Eventuele extra diensten zoals de montage en in- en uitpakwerkzaamheden;
 • De benodigde verhuismaterialen zoals verhuisdozen en inpakpapier.

Plan direct geheel vrijblijvend een adviesgesprek in!