Wij helpen met alle soorten verhuizingen

Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen is dé specialist in duurzame particuliere en zakelijke verhuizingen.

9

Vriendelijk en ontzettend snel en efficiënt

Voor mij was het de eerste keer om zo te verhuizen. Het was vreemd om alles los te laten en te laten gebeuren. Maar achteraf ben ik er heel blij mee. Ik hoefde niet meer te doen dan gewoon rustig blijven zitten. 4 mannen die goed op elkaar waren ingespeeld deden al het werk op een, in mijn ogen, efficiënte manier. Het huis was in 2,5 uur leeg en het andere huis was ook weer in 2,5 uur vol.
- Hoef en Haag - 22 maart 2023

Zeer goed verzorgd en zorgeloos

De service is perfect, van het inpakken tot het monteren van de laatste kast. Alles gebeurt op een zeer nette en degelijke wijze. Zeer tevreden.
- Gorinchem - 11 maart 2023

Betrouwbaar, vakkundig en goede verhuizer

De verhuizing is zeer goed verlopen. Er werd zorgvuldig met de spullen omgegaan. De verhuizers waren vriendelijk en vakkundig. Alle spullen waren snel verhuisd.
- Sliedrecht - 8 maart 2023

De verhuizers hebben keihard gewerkt, blij dat we niet zelf hoefden te sjouwen.

In de vroege ochtend kwam de verhuiswagen al aangereden. De verhuizers gingen meteen aan de slag. Fantastisch hoe de verhuizers zelf inventariseren hoe ze zo snel en makkelijk mogelijk het huis leeg kunnen halen. Met flink passen en meten gingen alle spullen mee. Einde van de middag stond alles in de nieuwe woning en waren we blij dat we niet alles zelf hebben hoeven sjouwen.
- Papendrecht - 6 maart 2023

Geweldige service!

Fijne mensen, stellen zich netjes voor, voordat ze de handen uut de mouwen steken. Punt van aandacht: ik had vooraf al aangegeven dat er weinig door het trapgat kon, dat het raam op de verdieping echt gebruikt moest worden. Bij het zien gingen de mannen toch overstag en gebruikten mijn bezemstok
- Werkendam - 2 maart 2023
1487 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

De klantreviews die op onze site staan worden door Klantenvertellen verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een factuur op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd. Meer informatie hierover vindt u op onze reviewpagina van Klantenvertellen.

Bel naar 085-0532 410 voor een deskundig advies op maat!