Over ons

R. Vlot & Zn Verhuizingen biedt een breed pakket dienstverlening op het gebied van verhuizingen. Als familiebedrijf bundelen wij ruim125 jaar ervaring, drie (opslag)locaties, enthousiaste medewerkers en een modern wagenpark. Hiermee heeft R. Vlot & Zn Verhuizingen alle middelen, kennis en expertise in huis om hoogwaardige diensten te verlenen aan onze klanten.R. Vlot & Zn…

Opgericht in

1896

Medewerkers

20

Beoordeling

9,0/10,0

Beste Verhuizer

2022, 2015, 2011, 2006

Aantal locaties

3

9

Mannen die de afspraak nakomen

Ik heb een hele positieve ervaring met Vlot, snelle opname, snel een offerte, snelle verhuizing en een goed team van verhuizers die er verstand van hebben.
- Gorinchem - 27 november 2023

Onderbezetting bij leeghalen huis, naar nieuwe woning in orde.

Getaxeerd per sessie voor 4 man 5 uur werk. Bij leeghalen verschenen 2 verhuizers. Een derde werd opgepiept. Veel gemopper en na een half uur (8:00uur) starten. De 3e man moest nog naar winkelcentrum om eten te kopen. Om 14:45 uur klaar. Volgende dag bij nieuwe woning ging met 4 verhuizers prima. Alleen onze piano staat nu permanent in de dempstand. Dus mogelijk is daar iets mee misgegaan.
- Rotterdam - 15 november 2023

Vakmensen goede communicatie heel goed werk geleverd en vriendelijk

Echte vaklui een aanrader voor een ieder. Helaas wel mijn Senseo koffiezetapparaat kapot gevallen. Helaas geen mail ontvangen dag voor verhuizing..
- Den Haag - 8 november 2023

Een uitstekende verhuizing met klantvriendelijke verhuizers.

Prima verhuizing
- Sliedrecht - 3 november 2023

Ging vlot zoals de naam

Op tijd snel vriendelijk voorzichtig Met 3 man was het zo gebeurd
- Preidel - 17 oktober 2023
1526 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

De klantreviews die op onze site staan worden door Klantenvertellen verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een factuur op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd. Meer informatie hierover vindt u op onze reviewpagina van Klantenvertellen.

Deskundig advies op maat?