Particuliere verhuizingen

Persoonlijke aandacht en zorg voor uw bezittingen, dat kenmerkt onze verhuizers. Niet voor niets mogen we ons Erkende Verhuizer noemen.
 
Als familiebedrijf kunnen we bogen op meer dan 125 jaar ervaring. Alle expertise en materialen die nodig zijn voor een verhuizing hebben we in huis. Daarnaast kunt u gebruikmaken onze service wat betreft (de-)monteren en in- en uitpakken.
 
In een hectische periode ontzorgen wij u voor honderd procent; een kwaliteitsgarantie die u de zekerheid geeft van een onbezorgde verhuisdag. Uiteraard stemmen we de verhuizing helemaal af op uw wensen. Maatwerk staat bij elke opdracht centraal.
 
Ontdek onze diensten en wat anderen over ons zeggen! Vul het informatieformulier in en wij nemen graag vrijblijvend contact met u op.

Vriendelijke en begripvolle verhuizers staan voor u klaar!

U verhuist zonder stress of zorgen!

Uw kostbare spullen zijn in deskundige handen!


U bespaart veel tijd en energie!

Garanties en verzekering beschermen u!

U voelt je direct thuis in uw nieuwe huis!

Profiteer van jarenlange expertise!

Onze adviseur komt graag bij u langs voor deskundig advies op maat!

Tijdens het bezoek worden de volgende zaken met u besproken om tot een passende offerte te komen:

  • De verhuisdatum
  • Eventuele extra diensten zoals de montage en in- en uitpakwerkzaamheden;
  • De benodigde verhuismaterialen zoals verhuisdozen en inpakpapier

Plan direct geheel vrijblijvend een adviesgesprek in!

Review

“Een hardwerkend en klantvriendelijk team verhuizers over de vloer gehad om de verhuizing snel en in goede banen te leiden.”

Annemarie Voogt
Particuliere opdrachtgever

Klanten beoordelen ons met een 9.0

Gemiddelde uit 1401 beoordelingen

De klantreviews die op onze site staan worden door Klantenvertellen verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een factuur op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd. Meer informatie hierover vindt u op onze reviewpagina van Klantenvertellen.

Bel naar 085-0532 410 voor een deskundig advies op maat!