Particulier Verhuisbedrijf

Particuliere verhuizingen

Persoonlijke aandacht en zorg voor uw bezittingen, dat kenmerkt onze verhuizers. Niet voor niets mogen we ons Erkende Verhuizer noemen.
 
Als familiebedrijf kunnen we bogen op meer dan 125 jaar ervaring. Alle expertise en materialen die nodig zijn voor een verhuizing hebben we in huis. Daarnaast kunt u gebruikmaken onze service wat betreft (de-)monteren en in- en uitpakken.
 
In een hectische periode ontzorgen wij u voor honderd procent; een kwaliteitsgarantie die u de zekerheid geeft van een onbezorgde verhuisdag. Uiteraard stemmen we de verhuizing helemaal af op uw wensen. Maatwerk staat bij elke opdracht centraal.
 
Ontdek onze diensten en wat anderen over ons zeggen! Vul het informatieformulier in en wij nemen graag vrijblijvend contact met u op.

Vriendelijke en begripvolle verhuizers staan voor u klaar!

U verhuist zonder stress of zorgen!

Uw kostbare spullen zijn in deskundige handen!


U bespaart veel tijd en energie!

Garanties en verzekering beschermen u!

U voelt zich direct thuis in uw nieuwe huis!

Profiteer van jarenlange expertise!

Onze adviseur komt graag bij u langs voor deskundig advies op maat!

Tijdens het bezoek worden de volgende zaken met u besproken om tot een passende offerte te komen:

  • De verhuisdatum
  • Eventuele extra diensten zoals de montage en in- en uitpakwerkzaamheden;
  • De benodigde verhuismaterialen zoals verhuisdozen en inpakpapier

Plan direct geheel vrijblijvend een adviesgesprek in!

9

Top bedrijf

Fijn team welk op efficiënte en voorzichtige wijze omgaat met de inboedel. Doet net dat stapje meer waardoor de verhuizing zonder zorgen verloopt.
- Dordrecht - 7 april 2024

Waardeloos

Verhuisteam was slordig, brutaal, intimiderend en niet vakkundig. Schade in m’n oude huis, schade in m’n nieuwe huis, sommige meubels beschadigd of vuil. De belofte bij de initiële kennismaking en in het offerte traject is door het verhuisteam niet waargemaakt. Heb een bittere nasmaak overgehouden aan de hele verhuizing. Heb een klacht ingediend. Geen reactie ontvangen.
- Vianen - 25 maart 2024

Verhuizing is naar tevredenheid uitgevoerd

- Goede en gedegen digitale intake. - Vriendelijk verhuisteam dat alles netjes en goed heeft verhuisd - Verhuisdozen voor de schilderijen waren ze helaas vergeten, dus we hopen dat die uiteindelijk in hele staat terugkomen - tussentijdse opslag is goed geregeld.
- Gorinchem - 6 maart 2024

Gewoon goed, vriendelijk en bekwaam

Fijne mensen, goed mee te praten, vriendelijk, werken goed, niets op aan te merken. Moeder van 95 verhuisde en er werd meegedacht. De dozen werden opgehaald op het nieuwe adres, heel logisch natuurlijk, maar wij hadden alles weer teruggebracht naar het oude adres, oeps, echter geen probleem, na een paar uurtjes alles opgehaald. Al bij al een goede ervaring.
- Dordrecht - 1 maart 2024

Snel en netjes en vriendelijk

Vriendelijke verhuizers die meedenken
- Dordrecht - 12 februari 2024
1539 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

De klantreviews die op onze site staan worden door Klantenvertellen verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een factuur op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd. Meer informatie hierover vindt u op onze reviewpagina van Klantenvertellen.