Zakelijke verhuizingen

Bij zakelijke verhuizingen staat of valt alles met een goed plan. Als Erkende Verhuizer staan we met onze expertise en meer dan 125 jaar ervaring hierin graag voor u klaar.
 
Voor uw zakelijke verhuizing zorgt onze verhuismanager met een strakke planning ervoor dat de verhuizing zo efficiënt mogelijk verloopt. Het plan van aanpak stellen we samen met u op. Alles staat in het teken om u te ontzorgen en zo snel mogelijk weer operationeel te zijn. Wij bieden services als in- en uitpakken en werkzaamheden als het aansluiten van kabels en computers.
 
De geplande verhuizing is noodzakelijk, maar belangrijker nog is dat deze verhuizing zo spoedig mogelijk verloopt. Onze bedoeling is om onze naam eer aan te doen; daarom regelen wij uw zakelijke verhuizing ‘gewoon Vlot’.

Vriendelijke en begripvolle verhuizers staan voor u klaar!

U verhuist zonder stress of zorgen!

Uw kostbare spullen zijn in deskundige handen!


U bespaart veel tijd en energie!

Garanties en verzekering beschermen u!

U voelt je direct thuis in uw nieuwe huis!

Profiteer van jarenlange expertise!

Onze adviseur komt graag bij u langs voor deskundig advies op maat!

Tijdens het bezoek worden de volgende zaken met u besproken om tot een passende offerte te komen:

  • De verhuisdatum
  • Eventuele extra diensten zoals de montage en in- en uitpakwerkzaamheden;
  • De benodigde verhuismaterialen zoals verhuisdozen en inpakpapier

Plan direct geheel vrijblijvend een adviesgesprek in!

Review

“Een hardwerkend en klantvriendelijk team verhuizers over de vloer gehad om de verhuizing snel en in goede banen te leiden.”

Annemarie Voogt
Particuliere opdrachtgever

Klanten beoordelen ons met een 9.0

Gemiddelde uit 1401 beoordelingen

De klantreviews die op onze site staan worden door Klantenvertellen verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een factuur op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd. Meer informatie hierover vindt u op onze reviewpagina van Klantenvertellen.

Bel naar 085-0532 410 voor een deskundig advies op maat!