Piano verhuizen

Het verhuizen van uw piano of vleugel nemen wij graag voor onze rekening. Doordat wij weten dat uw piano erg kostbaar voor u is, zowel wat betreft de werkelijke als de emotionele waarde, kunt u ervan op aan dat wij uw muziekinstrument met uiterste zorg zullen behandelen.
 
Onze geschoolde, geoefende en gecertificeerde medewerkers hebben de juiste middelen om uw piano naar een nieuwe plek te brengen, ook wanneer er sprake is van een verhuizing van of naar een etagewoning. Wij helpen u ook met laad- en losoplossingen en het opheffen van een parkeerverbod.
 
Het tijdelijk opslaan van piano’s en vleugels is eveneens mogelijk. Onze opslag is beveiligd en zelfs geconditioneerd verwarmd. Wij bieden zo de perfecte verblijfplaats voor uw instrument.

Vriendelijke en begripvolle verhuizers staan voor u klaar!

U verhuist zonder stress of zorgen!

Uw kostbare spullen zijn in deskundige handen!


U bespaart veel tijd en energie!

Garanties en verzekering beschermen u!

U voelt zich direct thuis in uw nieuwe huis!

Profiteer van jarenlange expertise!

Onze adviseur komt graag bij u langs voor deskundig advies op maat!

Tijdens het bezoek worden de volgende zaken met u besproken om tot een passende offerte te komen:

  • De verhuisdatum
  • Eventuele extra diensten zoals de montage en in- en uitpakwerkzaamheden;
  • De benodigde verhuismaterialen zoals verhuisdozen en inpakpapier

Plan direct geheel vrijblijvend een adviesgesprek in!

9

Waren mooi op tijd en werkten netjes

De verhuizers konden het adres niet vinden en hadden lang gezocht I.p.v. meteen te bellen om te vragen hoe zij bij mijn adres moesten komen. Daardoor hebben ze wat gehaast de spullen binnen gebracht. Ze hadden erg vieze schoenen dus moesten we steeds zand opvegen nadat ze iets binnen hadden gebracht. Verder geen aanmerkingen hoor, vakkundig het meubelstuk weer in elkaar gezet.
- Sliedrecht - 13 april 2024

Zeeeer tevreden

Deskundige en vlotte verhuizing. We waren zeer tevreden over de inschatting van benodigde dozen, communicatie vooraf en het verhuisteam óp de verhuisdag.
- Roosendaal - 12 april 2024

Top bedrijf

Fijn team welk op efficiënte en voorzichtige wijze omgaat met de inboedel. Doet net dat stapje meer waardoor de verhuizing zonder zorgen verloopt.
- Dordrecht - 7 april 2024

Waardeloos

Verhuisteam was slordig, brutaal, intimiderend en niet vakkundig. Schade in m’n oude huis, schade in m’n nieuwe huis, sommige meubels beschadigd of vuil. De belofte bij de initiële kennismaking en in het offerte traject is door het verhuisteam niet waargemaakt. Heb een bittere nasmaak overgehouden aan de hele verhuizing. Heb een klacht ingediend. Geen reactie ontvangen.
- Vianen - 25 maart 2024

Verhuizing is naar tevredenheid uitgevoerd

- Goede en gedegen digitale intake. - Vriendelijk verhuisteam dat alles netjes en goed heeft verhuisd - Verhuisdozen voor de schilderijen waren ze helaas vergeten, dus we hopen dat die uiteindelijk in hele staat terugkomen - tussentijdse opslag is goed geregeld.
- Gorinchem - 6 maart 2024
1540 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

De klantreviews die op onze site staan worden door Klantenvertellen verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een factuur op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd. Meer informatie hierover vindt u op onze reviewpagina van Klantenvertellen.