Beoordeling door klanten:
Beoordeling door klanten: 9.0/ 10 - 1448 beoordelingen

Sinds 2003 is is R. Vlot en Zn. Verhuizingen aandeelhouder van Mondial Movers. Mondial Movers is een commercieel samenwerkingsverband van Erkende Verhuizers. Als “het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven” profiteert de klant van schaalgrootte en landelijke dekking. Zowel logistiek als in expertise. Het netwerk is in 1990 opgericht door acht verhuisbedrijven. Anno 2010 is het samenwerkingsverband uitgegroeid tot een succesvolle organisatie met 22 aandeelhoudende verhuisbedrijven die in 36 plaatsen in Nederland werkzaam zijn. Klik hier voor een overzicht van de Mondial verhuizers »

 

Ook buiten Nederland biedt het samenwerkingsverband voordelen. Mondial Movers maakt deel uit van de European Moving Group (EMG), het europees netwerk van verhuisbedrijven. Bijna vierhonderd Europese verhuisbedrijven nemen deel aan de EMG.

MVO bij Mondial Movers

Mondial Movers is door MVO Nederland gevraagd om deel te nemen aan de film ‘Samen veranderen’. In de film is te zien welke ludieke actie het verhuisbedrijf heeft bedacht om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.