Beoordeling door klanten:
Beoordeling door klanten: 9.0/ 10 - 1448 beoordelingen


“Tijdelijke opslag van de inboedel”

Voor tijdelijke oplossingen of voor langere tijd.
Jouw inboedel bij ons “thuis”.
Vul het formulier in voor persoonlijk advies.

  Informatieaanvraag tijdelijke opslag

  Mocht u nadere informatie en/of een offerte willen aanvragen, dan verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Tijdelijke opslag

  Een nieuwe woning, het liefst verhuis je zo snel mogelijk! Dit kan echter niet altijd. Er zijn meerdere oorzaken waardoor de inboedel of een gedeelte hiervan tijdelijk opgeslagen moet worden. Denk hierbij aan klussen in de nieuwe woning, tijdelijke woonruimte voor de definitieve verhuizing, scheiden of overlijden. Tijdelijke opslag is ook erg handig wanneer je besluit kleiner te gaan wonen of je gaat voor langere tijd op reis! Wij bieden de mogelijkheid om de inboedel (tijdelijk) op te slaan.

  Inboedelopslag

  Regel je opslag via R. Vlot & Zn. verhuizingen en stal de inboedel bij ons “thuis”. De spullen worden opgehaald met een container en deze container wordt opgeslagen. De inboedel wordt daarom niet steeds overgeheveld. Zodra de definitieve verhuizing plaatsvindt, staat de container voor je klaar.

   

  Inboedelhotel

  Onze opslag is beveiligd en zelfs geconditioneerd verwarmd! Aangezien wij ook Museale verhuizingen verzorgen, mag je verwachten dat wij alle ervaring en middelen in huis hebben om de perfecte verblijfplaats te creëren voor jouw inboedel. Ook rekenen wij met een vooraf afgesproken prijs en betaal je alleen de effectieve periode van opslag. Net een Hotel!

   
  10 08-09-2022

  Jan uit: Rotterdam

  Afgenomen dienst(en) : Verhuizing,Opslag,De- en montage meubelstukken,In- uitpakservice
  Aanbeveling : Ja
  Verwachting waargemaakt : 9
  Informatievoorziening : 9
  Deskundig advies : 10

  Meer beoordelingen
  9.0 1448 beoordelingen

  Voordelen tijdelijke opslag

  De voordelen van tijdelijke opslag bij R. Vlot & Zn. Verhuizingen:

  • Verwarmd en beveiligd
  • Inboedel blijft in container
  • Nooit teveel betalen
  • Afzenden op afroep
  • Geen groot verhuisteam nodig

  Garantie

  Veel inboedelverzekeraars willen alleen dekking bieden aan je inboedel bij opslag wanneer de spullen zijn opgeslagen bij een erkend verhuisbedrijf. Door onze certificering en keurmerk Erkend Verhuizer voldoen wij aan deze voorwaarden. Ben je goed verzekerd, dan staat jouw inboedel veilig bij ons opgeslagen. Uiteraard adviseren wij wel dit goed bij je eigen verzekeraar na te gaan.

  Tijdelijke opslag

  Wat de reden ook is om je inboedel of een gedeelte hiervan tijdelijk op te slaan, regel het via R. Vlot & Zn. Verhuizingen. Stal je inboedel bij ons “thuis”. Onze opslag is beveiligd en zelfs geconditioneerd verwarmd! Ook rekenen wij met een vooraf afgesproken prijs en betaal je alleen de effectieve periode van opslag.

  Informeer naar de mogelijkheden en wij helpen je met tijdelijke opslag van je inboedel.  Informatie aanvragen »