Beoordeling door klanten:
Beoordeling door klanten: 9.0/ 10 - 1448 beoordelingen


“Verhuislift huren voor een toontje hoger…”

Snel geregeld en met een super service!
Dat mag je van ons verwachten…
Vul het formulier in voor persoonlijk advies.

  Informatieaanvraag verhuislift huren

  Mocht u nadere informatie en/of een offerte willen aanvragen, dan verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Verhuislift huren

  Voorafgaand aan jullie verhuizing kunnen er complexe situaties zijn, waarvan je zelf misschien niet goed weet hoe te handelen. Door middel van erkende verhuizers en de juiste middelen nemen wij deze zorgen weg. Jullie situatie wordt ter plekke door ons beoordeeld, besproken en wij bieden de gewenste oplossing om jullie spullen heelhuids op de plek van bestemming te krijgen. Voor jullie probleem bieden wij de oplossing.

  Complexe situaties

  Je kunt veel zelf verhuizen, maar je maakt je toch zorgen hoe je de grote, zware en kostbare zaken zonder schade kunt verhuizen naar de nieuwe woning. Wij verdiepen ons in de situatie en bepalen altijd in overleg met jullie onze aanpak. Door het huren van onze verhuislift in combinatie met onze jarenlange ervaring pakken wij deze uitdaging graag voor u aan.

   

  Verhuislift huren

  Verhuislift huren? Zie hieronder onze eigenschappen:

  • Objecten tot 180 kg
  • Overal inzetbaar
  • Buitenom objecten verhuizen
  • Indien nodig: ruit verwijdering en terugplaatsing
  • Tot de 9e etage, eventueel nog hoger met inzet van een kraan
  • Inclusief onze expertise in het bedienen van de verhuislift
   
  10 08-09-2022

  Jan uit: Rotterdam

  Afgenomen dienst(en) : Verhuizing,Opslag,De- en montage meubelstukken,In- uitpakservice
  Aanbeveling : Ja
  Verwachting waargemaakt : 9
  Informatievoorziening : 9
  Deskundig advies : 10

  Meer beoordelingen
  9.0 1448 beoordelingen

  Landelijke dekking

  R. Vlot & Zn. verhuizingen is tevens onderdeel van Mondial Movers, waardoor verhuizingen niet beperkt blijven binnen de regio, maar landelijk kunnen worden gerealiseerd en uiteraard ook met de benodigde middelen, zoals de verhuislift. Landelijke dekking naar en van alle plaatsen in Nederland. Een partij die het voor je regelt en coordineert, zodat je dit niet zelf hoeft te doen.

   

  Gekeurd en gecertificeerd

  Onze verhuisliften worden regelmatig gekeurd en onze verhuizers zijn landelijk gecertificeerd. Door het huren van onze verhuislift ben je verzekerd van materiaal  van goede kwaliteit en kundig personeel. Je kunt er daarom op vertrouwen dat wij met zorg omgaan met jullie spullen. Jullie inboedel is bij ons in goede handen.

   

  Verhuislift huren

  Jullie inboedel is bij ons in goede handen. Wij verdiepen ons in de situatie en bepalen altijd in overleg met jullie onze aanpak. Door een verhuislift te huren in combinatie met onze jarenlange ervaring pakken wij deze uitdaging graag voor u aan. Door onze samenwerking met Mondial Movers is geen afstand of uitdaging ons te groot.
  Neem direct contact met ons op voor alle mogelijkheden:  Informatie aanvragen »